Donatorski projekt za
Slovensko Karitas

Smo podjetje, ki se ukvarja z uvozom in prodajo zaščitne opreme, in želimo v teh težkih časih skozi svojo dejavnost delovati tudi družbeno odgovorno. Povezali smo se s Slovensko Karitas, ki se je na nas obrnila za pomoč pri dobavi zaščitnih mask.

Ker smo prepričani, da si vsakdo, še posebno pa tisti, ki pri svojem delu v dobro sočloveka prihajajo v neposredne in s tem potencialno nevarne stike, zasluži kakovostne zaščitne maske, ki ustrezajo vsem predpisanim standardom, smo se brez pomislekov odločili, da organizaciji Karitas, ki dnevno pomaga na tisoče ljudem, po naših najboljših močeh priskočimo na pomoč.

Skupaj s Slovensko Karitas vas zato lepo vabimo, da se nam pridružite v donatorskem projektu, ki smo ga zasnovali skupaj z njimi in jim ga v kar največji meri pomagamo tudi izpeljati.

POSTANETE DONATOR ZAŠČITNIH MASK!

Z njimi bomo več kot 120 zaposlenim, 9.000 prostovoljcem, ki redno sodelujejo pri pomoči, pa tudi več kot 90.000 uporabnikom Karitasove pomoči zagotovili kakovostno zaščitno opremo za delo in vsakdanje življenje.

Naše podjetje v skupno partnerstvo vstopa z dobavo kakovostnih troslojnih zaščitnih medicinskih mask TIP II z vsemi potrebnimi certifikati po neto nabavni ceni, po kateri smo maske kupili, pokrili bomo tudi vse carinske, prevozne in manipulativne stroške ter v celoti poskrbeli za dostavo mask. Vas pa prosimo za partnerstvo v obliki finančne donacije Slovenski Karitas za nakup mask. Ker se zavedamo, da so časi težki tudi za slovenska podjetja, bomo skupaj s Slovensko Karitas hvaležni za vsakršno pomoč.

Donacija, ki se šteje kot davčna olajšava, bo urejena z donatorsko pogodbo med vašim podjetjem in Slovensko Karitas. Po odločitvi za sodelovanje nam sporočite vaše podatke ter znesek oz./ali  količino, ki ga/jo želite donirati, mi pa vam v imenu Slovenske Karitas pripravimo in v podpis posredujemo donatorsko pogodbo. Skladno z njo bomo nato Slovenski Karitas dobavili zaščitne maske. Kot donator imate možnost, da maske namenite bodisi Centrali, ki jih bo razdelila glede na trenutne potrebe, ali pa sami opredelite konkretnega prejemnika znotraj sistema Slovenske Karitas (npr. izpostavi Karitas v vaši lokalni skupnosti).

V upanju, da se nam pridružite v tem lepem donatorskem projektu, vas lepo pozdravljamo in se vam v imenu vseh, ki jim bomo tako skupaj priskočili na pomoč, že v naprej lepo zahvaljujemo.

Dobro se z dobrim vrača.

Pomagajte z nakupom mask!

Pišite nam: info@moj-izziv.si

Pokličite nas: 041 622 350