Donatorski projekt za
Slovensko Karitas

Naše podjetje želi v teh težkih časih delovati družbeno odgovorno, zato Slovenski Karitas pomagamo pri pridobivanju finančnih sredstev za nakup osebne zaščitne opreme.

Prepričani smo, da si vsakdo, še posebno pa tisti, ki pri svojem delu v dobro sočloveka prihajajo v neposredne in s tem potencialno nevarne stike, zasluži kakovostno osebno zaščitno opremo, smo se brez pomislekov odločili, da organizaciji Karitas, ki dnevno pomaga na tisoče ljudem, po naših najboljših močeh priskočimo na pomoč.

Skupaj s Slovensko Karitas vas zato lepo vabimo, da se nam pridružite v donatorskem projektu, ki smo ga zasnovali skupaj z njimi in jim ga v kar največji meri pomagamo tudi izpeljati.

POSTANETE DONATOR ZAŠČITNIH MASK!

Z njimi bomo več kot 120 zaposlenim, 9.000 prostovoljcem, ki redno sodelujejo pri pomoči, pa tudi več kot 90.000 uporabnikom Karitasove pomoči zagotovili kakovostno osebno zaščitno opremo za delo in vsakdanje življenje.

Prosimo vas za partnerstvo v obliki finančne donacije Slovenski Karitas za nakup osebne zaščitne opreme. Ker se zavedamo, da so časi težki tudi za slovenska podjetja, bomo skupaj s Slovensko Karitas hvaležni za vsakršno pomoč.

Donacija, ki se šteje kot davčna olajšava, bo urejena z donatorsko pogodbo med vašim podjetjem in Slovensko Karitas. Po odločitvi za sodelovanje nam sporočite vaše podatke ter znesek, ki ga želite donirati, mi pa vam v imenu Slovenske Karitas pripravimo in v podpis posredujemo donatorsko pogodbo.

Kot donator imate možnost, da donacijo namenite bodisi Centrali, ki bo zaščitno opremo dobavila glede na trenutne potrebe, ali pa sami opredelite konkretnega prejemnika znotraj sistema Slovenske Karitas (npr. izpostavi Karitas v vaši lokalni skupnosti).

V upanju, da se nam pridružite v tem lepem donatorskem projektu, vas lepo pozdravljamo in se vam v imenu vseh, ki jim bomo tako skupaj priskočili na pomoč, že v naprej lepo zahvaljujemo.

Dobro se z dobrim vrača.

Pomagajte s finančno donacijo!

Pišite nam: info@moj-izziv.si

Pokličite nas: 041 622 350